Varför du borde välja GNOMO

Vi är inte en helt vanlig Webbyrå

Tycker du att vi är udda och sticker ut en aning ifrån våra konkurrenter? Det finns en anledning.
GNOMOs webbplats är byggd på ett modernt arbetssätt som noggrant informerar sina besökare och aktuella kunder.

Vi arbetar utifrån vad en webbplats VERKLIGEN kostar. Du betalar för vad du behöver och vill ha, till ett fast slutpris dessutom.

  • Inga dolda eller extra timavgifter.
  • Inga paketpriset med onödigt innehåll.
  • Inga oväntade överraskningar.

Höga Kvalitets Standarder

Vi lämnar aldrig ifrån oss ett arbete som vi inte själva är nöjda med. Webbplatsen behöver dessutom alltid vara godkänd enligt våra kvalitetskrav innan leverans.

Utbildade & Erfarna Experter

Våra medarbetare är utbildade/erfarna inom sitt ansvarsområde så att du vet att dom kan sin sak.

Användarvänlig kontrollpanel

GNOMO har alltid i fokus att leverera användarvänliga lösningar. Man ska inte behöva vara jätte insatt eller spendera flera timmar på att försöka klura ut hur man börjar använda sin webbplats eller tjänst.

Från Produkt till Underhåll

GNOMO är en av få webbyråer som erbjuder allt som man kan tänkas behöva under ett och samma tak. Vad är då fördelen? En inloggning, en faktura, rabatter, heltäckande blixtsnabb support.

Noggrant Granskade Leverantörer

Vi utvärderar flertalet alternativ inom olika tjänsteområden vi erbjuder. Alla leverantörer följer stränga krav kring Sekretess, GDPR, Säkerhet och sina Framtidsutsikter.

Flertalet Högkvalitativa Referenser

Våran portfolia utvidgas ständigt med våra senaste projekt inom webb & design. Där kan du få en snabb titt på vad vi är kapabla till.

GDPR & Dina Rättigheter

Osäker på vad vi gör med din personliga information och vad du har för rättigheter till den?
Läs igenom våran Juridiska Information eller rent av kontakta oss så kan vi berätta mera och svara på era eventuella frågor.

För Användarens Skull

Vi skiljer oss ifrån mängden genom att kunna erbjuda ett helt paket för framtagning, optimering och tjänster för underhållet som kommer därefter. Du skapar enkelt en beställning genom beställningsformuläret eller genom ett personligt möte på vårat kontor.

Leverans av smidighet & användarvänlighet genom:
• Enkla & flexibla beställningsformulär
• Nära kontakt & detaljutredning med kunderna
• Webbhotell & domänhantering åt kunden
• Beställningar sparade på kundkontot

Om oss

Senaste Nyheterna

Man håller enkelt koll på våra egna uppdateringar relaterade kring verksamheten men även artiklar vi publicerar kring design, webb & säkerhet. Bara det intressantaste och sammanfattat till sin kärna!
Om oss

Pågående Uppgraderingar

Vi arbetar löpande med att förbättra våra tjänster för enkelheten & smidigheten åt kunderna. Det ska vara enkelt och på samma ställe man sköter sina tjänster man beställt. En stor bonus är om det dessutom är modernt & attraktivt designat.

Behöver du hjälp med något? Mejla oss på kontakt@gnomo.se